Opiskelijayrittäjäsaunan yhteenveto

LUTES Yrittäjyyssaunan opiskelijayrittäjät teema kokosi Technopoliksen Viipurikabinettiin kahdeksan eri opiskelijalähtöistä yritystä. Tässä pienet yhteenvedot esitetyistä yrityksistä.

Henkilöstövuokraus Student Power Oy
Student Power tarjoaa Lappeenrannan korkeakouluopiskelijoille työmahdollisuuksia ja mahdollistaa paikallisille yrityksille nuorekkaan työvoiman saannin. Yrityksen takana on kauppatieteiden opiskelijoita, jotka pyörittävät yritystä opiskelujen ohessa. Tällä hetkellä yritys välittää ja vuokraa työvoimaa pääosin Lappeenrannassa, mutta myös Helsingissä on käyty neuvotteluja.

Goodkind Oy Ltd
Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoista lähtöisin oleva Goodkind tekee mobiilipelejä. Illalla nähtiinkin monta mahtavaa pelidemoa Goodkindin mobiilipeleistä. Yrityksellä on omia pelejä, mutta he valmistavat erilaisia pelejä myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tekniset Asiantuntijat
Yritys tekee konetekniikan asennusvalvontaa ja erilaisia projekteja. Asiakkaina on teollisuuden toimijat. Yritys toimii sujuvasti englannin, ranskan ja venäjänkielillä.

Tekniikan osuuskunta Ideatech
Saimaan ammattikorkeakoulun tietotekniikan opiskelijoiden perustama Ideatech tekee WWW-sivuja ja markkinointia. Lisäksi yritys toteuttaa WWW-ohjelmistoja ja tarjoaa erilaisia ATK-palveluja pääosin Lappeenrannassa.

Kiintopiste
Saimaan ammattikorkeakoulun tradenomien perustama yhtiö tekee markkinointia ja järjestää erilaisia tapahtumia. Kiintopiste on uuden sukupolven kaupallisen alan osaaja, joka ei katso asiakkaiden toiveita pahalla.

THE Kopterikuva Oy
The Kopterikuva tarjoaa uudenlaista matalalta toteutettua ilmakuvausta, joka mahdollistaa erilaiset kuvakulmat, kuten esimerkiksi rakennusten julkisivujen kuvaamisen.

Octo3
OCTO3 on kasvava suomalainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluja varmaa toimitusaikataulua vaativille asiakkaille. Ydinosaamisemme ovat sulautetut järjestelmät, älypuhelin- sekä web-sovellukset ja -raportointiratkaisut. Asiakaskuntamme koostuu niin kotimaisista pk-yrityksistä kuin julkisista monikansallisista yhtiöistä

Medialaari
Medialaari on vuonna 2007 perustettu tietotekniikan alan yritys. Yritys tarjoaa tietotekniikkaan liittyviä palveluja yksityisille ja yrityksille Parikkalassa, Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Osaamisalueita ovat mm: Windows työasemat ja palvelimet sekä erilaiset IT-projektit.