TakeOff 2013 seminaari tulossa!

Olemme innoissamme tulevasta. Tiistaina 9.4.2013 räjähtää käyntiin Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla koko Etelä-Karjalan ensimmäinen puhtaasti startup-yrittäjyyteen keskittyvä seminaari. Paikalle on saatu erittäin mielenkiintoinen esiintyjäkaarti.

Mukana on mm: Lappeenrantalainen enkelisijoittaja Ari Korhonen, sarjayrittäjä Mikko Jarrah sekä vetonaulana Rabbit Films Oy LTD:n televisiostakin tunnetut Duudsonit. Vaikka Duudsoneista pidetään pohjalaasen äijäviihteen edelläkävijänä, samalla he ovat kuitenkin myyneet formaattiaan yli 150 maahan sekä solmineet Suomen historian isoimman tuotantosopimuksen Yhdysvaltojen MTV:n kanssa. Viihteen takana on varmasti paljon yrittäjyyttä, oikeita valintoja ja toimivaa liiketoimintaa, joka ei katsojille näy. Kaikki puhujat ovat olleet jollakin tapaa kosketuksissa yrittäjyyden kanssa ja saamme päivän aikana varmasti monia mieltä avaavia näkökulmia aiheeseen.

LUTESin tavoitteena on muuttaa ilmapiiriä ja asenteita. Johtotähtenämme on luoda yrittäjyydestä mahdollinen vaihtoehto myös akateemikoille. Tämä ensimmäistä kertaa järjestettävä seminaari palvelee varmasti juuri tätä tarkoitusta innostavilla puhujilla ja tuomalla konkreettisia vinkkejä urapolulle.

Tule rohkeasti mukaan tapahtumaan! Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai olla edes erityisen kiinnostunut siitä. Mukaan voi tulla vaikka pelkästään seuraamaan mitä yllätyksiä Duudsonit järjestävät.. Tilaisuus on avoin kaikille – niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulun henkilökunnalle ja opiskelijoille. Toivomme paikalle myös muita paikallisia yrittäjiä seuraamaan tapahtumaa. Tapahtuman ajan yliopiston Galleria-aulassa muutamat yritykset esittelevät tuotteitaan.

Katso aikataulu ja esiintyjät: http://www.lutes.fi/takeoff/

Nähdään seminaarissa!

-Jari Laari
Jari@medialaari.fi
LUTES ry hallituksen jäsen